Exit total en el I Test Rally

Aquest passat dissabte 24 de febrer es va celebrar el primer test ralli de l’Escuderia Lluçanès amb col·laboració amb Blunik, amb l’assistència d’un bon nombre de participants de gran qualitat.

Aquest esdeveniment estava dividit en dues parts. La primera consistia en una formació pràctica a Cal Prats, en la que s’impartien unes lliçons teòriques sobre els principis i el funcionament d’un ralli de regularitat, basat en una ruta a seguir (roadbock) i una mitjana de temps. La combinació dels metres i el temps, és la que dona la mitjana de l’etapa, i n’és guanyador el qui s’acosta més als metres/temps donats per l’organització, i no pas el més ràpid. De fet, no es tracta d’un ralli de velocitat, i,  per aquest motiu, es fa en carretera oberta seguint en tot moment les normes de circulació vigents.

Després d’un dinar de germanor al pavelló entre participants, organització i acompanyants, es va iniciar la segona part de la jornada, consistent en portar a la pràctica la formació del matí, fent quatre passades per la costa dels Gats i consultant posteriorment amb l’organització cada passada, a fi de millorar aspectes i detalls per tal de poder gaudir plenament de la pràctica d’aquest esport.

La valoració d’aquesta primera activitat de formació ha estat molt positiva i agraïda per totes les parts.

Volem donar les gràcies a l’ajuntament per les facilitats obtingudes, així com a totes les persones i entitats que han col·laborat per fer possible aquest primer esdeveniment.

També recalcar que aquest tipus d’activitat, forma part d’una manera de ser d’una comarca molt arrelada a la cultura del motor, ja que és també cultura i preservació de la història d’aquest país, on sempre hi ha hagut un important teixit de petites empreses al voltant del món del motor, donant així una empenta econòmica i d’innovació sense la qual no seriem qui som.

Escuderia Lluçanès.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *