Nou Patrocinador a l’Escuderia!

Montjuïc Watches nou patrocinador de l’Escuderia Lluçanès!
Montjuïc és una marca creada i radicada a Barcelona, ciutat on l’Equip tècnic d’especialistes, experts rellotgers i dissenyadors, projecten i desenvolupen des de zero els seus models. I és precisament de la nostra ciutat d’on ve la doble influència de la marca. D’una banda, la més important: la del motor i la competició, alguna cosa de molt llarga tradició a Barcelona. I per un altre, la influència avantguardista i d’un estil de disseny molt característic conegut com el “moviment modern”, alguna cosa que a la nostra ciutat està molt present.
Com ja hem dit, la nostra inspiració té dues fonts. La primera i més important, és el circuit urbà de Montjuïc, “la muntanya màgica”. És sens dubte la referència estilística i inspiradora més rellevant. En els nostres rellotges, les formes, els colors i les seves combinacions, tenen el seu origen en la competició i especialment en les carreres que es van celebrar pels seus carrers durant més de cinquanta anys. En Montjuïc es van celebrar durant més de mig segle carreres dels més prestigiosos Campionats del Món com ara la Formula 1 i el Campionat del Món de Motociclisme, actualment conegut com a MotoGP.
Així esperem que aquesta nova aliança marqui un abans i un després.

L’Escuderia impulsant la Regularitat

El dissabte 4 de novembre va tenir lloc el primer curs de formació de ral·lis de regularitat en la sala polivalent de Perafita.
Amb una gran afluència de públic tant pilots com copilots van sentir-se en harmonia, intentant entendre molts dels conceptes que requereix aquesta disciplina.

Les classes van ser impartides pel mateix president de l’escuderia Ramon Surroca.

El mateix públic van poder interactuar i debatre en certs moments de la formació fent-les més amenes per tots.
En finalitzar la formació, els invitats va poder gaudir un refrigeri que va posar a disposició l’escuderia per recuperar forces.

4rt Rally Perafita exit rodó

Aquest dissabte 11 de novembre 48 equips han participat en aquesta prova de regularitat del 4rt Ral·li Perafita de Regularitat, que ha constat de dues etapes, amb 9 trams diferents per carretera oberta i en un recorregut lineal, completant 260 km de regularitat.

La cita ha tingut Perafita com a base al pavelló municipal i ha comptat amb un important nombre de trams ex del mundial de velocitat (La costa dels gats, La Trona)

El guanyador del 4t Ral·li Perafita de Regularitat ha estat Rosendo Rabat i Juan Carlos Peláez amb el seu VW Golf GTI fent una gesta de només 39 punts de penalització.

Rosendo Rabat i Juan Carlos Pelaez en acció

Cal recordar que els guanyadors d’aquestes proves és l’equip que és més a prop del temps del pas que l’organitzador estableix a cada tram amb unes velocitats imposades.

També va incloure un tram espectacle (Memorial Valenti Surroca) que es va endur el triomf Lluís Viladecans i Xavier Caballol amb el BMW 318.

I per finalitzar la prova es realitza un sopar amb més de 140 comensals, fent-hi el lliurament de premis.

Aquest any la prova ha estat organitzada per l’Escuderia Lluçanès així estrenant-se al món com a organitzadora de ral·lis de regularitat.